Kalite Komisyonu 2022 Yılı 2. Olağan Toplantısı

31 Mart 2022 tarihi saat 14:00'da Kalite Komisyon Toplantısı DMehmet Genç Külliyesi A (Sarı) Konferans Salonu'nda yapılmıştır.

GÜNDEM___________________________________________________

1. 1. Açılış konuşması.
  2. 2. 2021 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlama süreci aşamalarında yürütülen çalışmalar ve yaşanılan durumların paylaşılması (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER)
  3. 3. 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu’nda yer alan her alt ölçüt için “Olgunluk Düzey Puanları”nın paylaşılması (Tülin GİRGİN)
  4. 4. 2021 yılı Genel Memnuniyet Anketi ile ilgili; (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER)
    1. a) Akademik personel, idari personel ve öğrenci guruplarına göre memnuniyet oranlarının sene bazlı/karşılaştırmalı paylaşılması,
    2. b) Anket uygulama sürecinde yürütülen çalışmalar ve yaşanılan sorunların değerlendirilmesi,
    3. c) Açık uçlu yanıtların değerlendirilmesi.
  5. 5. Öneriler ve kapanış.

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 05.04.2022 01:31:59 tarihinde güncellenmiştir.