Kalite Komisyonu 2021 Yılı 2. Olağan Toplantısı

08 Aralık 2021 tarihi saat 11:00'da Kalite Komisyon Toplantısı Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılmıştır.

1. 1. Açılış konuşması.
  2. 2. Odak grup çalışmaları sonucunda taslak olarak hazırlanmış olan Kalite Güvence Politikası, Eğitim-Öğretim Politikası, Araştırma- Geliştirme Politikası, Topluma Hizmet Politikası ve Yönetim Politikası hakkında bilgilendirme (Tülin GİRGİN).
  3. 3. 2020 yılı Genel Memnuniyet Anketi sonuçlarının akademik/idari personel ve öğrenci bazlı paylaşılması, açık uçlu soruların değerlendirmesi konularında bilgilendirme (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER)
  4. 4. Anket uygulama sürecinin işlevsel hale getirilmesi açısından birim (tüm akademik ve idari birimler) bazlı “Hizmete Özel Anketler” konusunda bilgilendirme, (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER).
  5. 5. Anket uygulama sürecinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile yürütülen Anket Yönetim Sistemi’nin tasarlanması ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme, (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER).
  6. 6. Öneriler ve kapanış.

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 09.12.2021 12:01:12 tarihinde güncellenmiştir.