Kalite Komisyonu 2021 Yılı 1. Olağan Toplantısı

08 Nisan 2021 tarihi saat 14:30'da Kalite Komisyon Toplantısı çevrimiçi olarak yapılmıştır.

1. 1. Açılış konuşması.
  2. 2. Hazırlamış olduğumuz “2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu” için geri bildirimlerin değerlendirilmesi. (Tülin GİRGİN & Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER)
  3. 3. Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği kapsamında hazırlanan “M.Ü. Kalite Koordinatörlüğü Yönergesi” hakkında bilgilendirme.
  4. 4. Üniversite web sayfasında politikalar linki olmasının önerilmesi (Eğitim-Öğretim Politikası, Araştırma Politikası, Topluma Hizmet Politikası, Yönetişim Politikası, Kalite Güvence Politikası, Uluslararasılaşma Politikasının kurum web sayfasından duyurulmasına yönelik olarak).
  5. 5. 2020 Yılı Kurum Gösterge Raporundaki Kalite Güvence Sistemi ana başlığı altında yer alan “Kurumun Dış Paydaşları ile Kalite Süreçleri Kapsamında Gerçekleştirdiği Geribildirim ve Değerlendirme Toplantılarının Sayısı” istenmektedir. Bu kapsamda Kalite Komisyon toplantılarına dış paydaşların katılımının sağlanması.
  6. 6. 2020 yılı Genel Memnuniyet Anketi için akademik personel, idari personel ve öğrenci guruplarına göre memnuniyet oranlarının paylaşılması, anket uygulama sürecinde yürütülen çalışmalar ve yaşanılan sorunların değerlendirilmesi. (Dr.Öğr.Gör. A.Hande EROL BİNGÜLER)
  7. 7. Öneriler ve kapanış.

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 10.04.2021 17:16:48 tarihinde güncellenmiştir.