Öğrenci Kulübümüz

Kulüp Adı

Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü (GKA)

Marmara University Youth Quality Club

Kuruluş Tarihi: 17 Kasım 2023

Kulüp Amacı

Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü, üniversitemizin eğitim, hizmet ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir öğrenci topluluğudur. Amacımız, öğrenciler arasında kalite bilincini geliştirmek, üniversite deneyimini iyileştirmek ve üniversitenin genel performansını yükseltmek için çalışmaktır.

Hedeflerimiz

1. Kalite Bilinci Oluşturmak: Öğrenciler arasında kalite yönetiminin önemini vurgulayarak, kalite bilincini geliştirmek.
  2. Öğrenci Görüşlerini Toplamak: Öğrenci geri bildirimlerini toplayarak, eğitim, hizmet ve yaşam kalitesini iyileştirmek için gerekli önlemleri almak.
  3. İyileştirme Önerileri Sunmak: Üniversite yönetimine, eğitim ve hizmet kalitesini artırmak için önerilerde bulunmak.

Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü, öğrencilerin seslerini duyurduğu, kaliteyi artırmak için eylemde bulunduğu ve üniversite deneyimini daha iyi hale getirmek için çalıştığı bir platform olarak faaliyet göstermektedir.

Kulüp Faaliyet Alanları

• Çevre
  • Eğitim
  • İnovasyon
  • Kalite
  • Sağlık
  • Sosyal Sorumluluk

Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı: EZGİ GÜL BARAN

KULÜP DANIŞMANLIĞI

Öğr.Gör.Dr. AYŞE HANDE EROL BİNGÜLER ----- Mühendislik Fakültesi /Kalite Koordinatörlüğü Süreç Yönetim Sorumlusu hande.erol@marmara.edu.tr

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 05.01.2024 14:57:49 tarihinde güncellenmiştir.