Kalite Komisyonu 2019 Yılı 1. Olağan Toplantısı

2019 yılı Kalite Komisyonu 1. Olağan Toplantısı

“2019 Yılı 1. Olağan Kalite Komisyon Toplantısı”, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de Rektörlük Binası 3. kat toplantı salonunda,

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer AKGİRAY başkanlığında Kalite Komisyon Üyeleri ve Alt Danışma Kurulları Uzman Üyelerinin katılımı ve aşağıdaki sunumlarla gerçekleştirilmiştir.

1. Üniversitemiz “2018 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu” hakkında bilgilendirme sunumu (Prof. Dr. Bahar SENNAROĞLU).

2. 2018 Yılı Kurum Gösterge Raporu hakkında bilgilendirme sunumu (Tülin GİRGİN).

3. Üniversitemizde Kurumsal Yönetim Bilgi Sisteminin kurulması için gerekli yazılım hakkında bilgilendirme sunumu (Öğr. Gör. Dr. A. Hande EROL BİNGÜLER).

4. Üniversite öğretim elemanları için eğiticilerin eğitimi” programının hazırlanması süreci ile ilgili bilgilendirme sunumu (Dr. Öğr. Üyesi Ali ÖZDEMİR).

5. Yeni öğrenci temsilcimizin kendisini tanıtması (Cemal Furkan YILDIZ).

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 26.07.2023 12:41:21 tarihinde güncellenmiştir.