Öğrenci Kulüpleri ile KAP Bilgilendirme Toplantısı

KAP Bilgilendirme Sunumu için tıklayınız.

KAP Tanıtım Kitapçığı için tıklayınız.

----------------

Üniversitemizin tüm faaliyetlerindeki kaliteye ve kalite çalışmalarına hassasiyeti ve önemi, yönetsel açıdan tam destek sağlayarak devam etmektedir.

Bilindiği üzere Kurumsal Akreditasyon sürecine giren Üniversitemizde, “kalite”nin tüm birimler tarafından içselleştirmeyi gerektirdiğinin farkındalığı ile tüm paydaşların kalite çalışmaları kapsamında işbirliği yapması ve birlikte güçlenebilmemiz için çalışmalara katılımın ve desteğin sağlanması önem arz etmektedir.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından belirlenen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) yol haritası çerçevesinde “KAP Bilgilendirme Sunumu” ve “KAP Tanıtım Kitapçığı” hazırlanmıştır.

Akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirmeler ve yapılması gerekenler birimlere duyurulmaya devam edecektir.

Öğrenci Kulüplerini biraraya getirdik. Kulüp Danışmanları ve Kulüp Başkanları ile görüştük.