Kalite Komisyonu 2022 yılı 4.Olağan Toplantısı

2022 Yılı Kalite Komisyonu 4.Olağan Toplantısı, "idari ve akademik birimler ile “2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) İyileştirmeye Açık Alanlar” hakkında yapılan toplantılar, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile koordineli çalışılan Öğrenci Temsilcileri toplantısı planlanması ve sürecin paylaşılması, KİDR'in A.1. Liderlik ve Kalite ölçütünde yer alan A.1.2 Liderlik alt ölçütüne göre hazırlanan “Liderlik Anketi” hakkında, tüm öğretim üyeleri ve öğretim görevlilerine verilmesi planlanan “Hizmet İçi Eğitim (Ölçme Değerlendirme)” programı hakkında bilgilendirme, birimlerarası kalite çalışmalarının yaygınlaştırılması ve KİDR'de yer alan kriterler doğrultusunda birimlerde farkındalığı arttırılmak amacıyla yapılacak olan ölçme aracı hakkında bilgilendirme" başlıklarında yoğun bir gündemle yapılmıştır.

Toplantı, Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Ömer AKGİRAY başkanlığında ve açılış konuşması ile 25 Kasım 2022’de Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşmiştir.

Prof.Dr. Ömer AKKİRAY konuşmalarında "kalite çalışmalarının yayılımının sağlanmasının önemini, sürekliliğinin arttırılmasının önemini"ni vurguladı.

Toplantıda bilgilendirme sunumları yapılmıştır.

Toplantımızdan kareler:

05 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (2.82 MB)

02 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (200 KB)

01 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (293 KB)

03 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (365 KB)

07 Kalite Komisyonu 4.Olağan-2.jpg (168 KB)

08 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (169 KB)

02 Kalite Komisyonu 4.Olağan.jpg (200 KB)

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 12.07.2023 12:54:01 tarihinde güncellenmiştir.