Kalite Komisyonu 2021 Yılı 1. Olağan Toplantısı

Marmara Üniversitesi Kalite Komisyonu Çalışma Usulleri ve Esasları kapsamında hazırlanan “Kalite Komisyonu 2021 Yılı 1. Olağan Toplantısı” 08 Nisan 2021 Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantı, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa KURT ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehveş TARIM başkanlığında açılmıştır. Kalite Komisyonu Üyeleri ve Alt Danışma Kurulu Uzman Üyeleri ile gündem çerçevesinde değerlendirmeler yapıldı.

Söz konusu toplantıda, Marmara Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Yönergesi taslağı görüşüldü.  2020 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu belirtilen kriterlerin olgunluk düzeyleri, 2020 yılı Genel Memnuniyet Anketi katılımları değerlendirildi.

Toplantı tutanağı için tıklayınız.

açılış.jpg (123 KB)

02.JPG (148 KB)

kareler 2.jpg (139 KB)

kareler 1.jpg (144 KB)