Rektörümüz ile 2021 KİDR İyileştirmeye Açık Alanlar Tespit Çalışmaları

Koordinatörlüğümüz iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte, “2021 KİDR İyileştirmeye Açık Alanlar Tespit Raporu”muzu hazırlayarak toplantı serilerine başladık.

25.05.2022 Çarşamba günü Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa KURT başkanlığında toplantı gerçekleştirilmiştir.

Rektör Hocamızın makamında gerçekleşen toplantı, Üniversitemiz için kalite güvence çalışmalarımızın kararlılığını ortaya koymuştur.

Toplantı-25-05-2022.jpg (2.50 MB)

Sayın Rektörümüz ile toplantıda Üniversitemiz çalışmalarında, geleceğe dair planlarda ve kalite güvence çalışmaları kapsamında yürütülecek faaliyetlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Kalite çalışmalarındaki yol haritamız ekip olarak oluşturulmuştur…

Sayın Rektörümüzün her zaman vurgulamış olduğu üzere Kalite Koordinatörlüğümüz’e ve kaliteye verdiği önem ve desteklerinden dolayı saygılarımızı sunuyor ve teşekkür ediyoruz.