Kalite Komisyonu 2019 Yılı 2. Olağan Toplantısı

2019 yılı Kalite Komisyonu 2. Olağan Toplantısı

“2019 yılı Kalite Komisyonu 2. Olağan Toplantısı”, Rektörlük Binası 3.kat toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddeleri ile gerçekleştirilmiştir.

1. “Yükseköğretim Değerlendirme ve Kalite Güvencesi Durum Raporu” hakkında sunum ve bilgilendirme;

- Eğitim Öğretim (Tülin GİRGİN).

- Araştırma ve Geliştirme / Toplumsal Katkı (Memduh ONURLU)

2. Üniversite öğretim elemanları için eğiticilerin eğitimi programı ile ilgili sunum ve bilgilendirme (Dr. Öğr. Üyesi Ali ÖZDEMİR)

3. Marmara Üniversitesi için bir yol haritası: YÖKAK Kurumsal Geri Bildirim Raporlarının (KGBR) “Araştırma Üniversiteleri” bağlamında analizi sunumu (Dr. Öğr. Üyesi Ali ÖZDEMİR)

4. Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Akademik Personel, İdari Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketlerinin Kalite Komisyon Üyeleri ile birlikte revize edilmesi (Prof.Dr. Bahar SENNAROĞLU)

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 26.07.2023 12:41:30 tarihinde güncellenmiştir.