Öğrenci Temsilcileri ile kalite çalışmaları toplantısı

Kalite Koordinatörlüğü Yönergesi 5.maddesinde yer alan "Kalite kültürünün yaygınlaştırılması için öğrenci, idari personel ve akademik personele yönelik olarak eğitim, toplantı, çalıştay vb. faaliyetlerde bulunmak ve bunlara katılım sağlamak" maddesine istinaden öğrencilerimiz ile kalite süreçleri hakkında bilgilendirme toplantıları yapılması ve öğrenci kalite toplulukları oluşturulması planlanmıştır.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü bünyesince 01 Aralık 2022 Perşembe günü saat 10:00'da Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda öğrenci temsilcileri ile toplantı planlanmış, sonrasında Kalite Koordinatörlüğü ofisine geçilmiştir.

Kalite Koordinatörlüğü bilgilendirme görüşmeleri yapıldıktan sonra Öğrenci Kalite Topluluğu oluşturma sürecine geçilmiştir.