Kalite Koordinatörlüğü

ISO Kalite Yönetim Sistemi ve ArGe Proje Yönetimi Eğitimi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından Üniversitemiz İdari Personellerine yönelik olarak 26-27-28 Haziran ve 3 Temmuz tarihlerinde düzenlenen "ISO Kalite Yönetim Sistemi" adlı hizmet içi eğitim, İşletme Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Reşit ŞADİ CAN SARUHAN tarafından, 4-5-6 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen “Ar-Ge Proje Yönetimi” adlı hizmet içi eğitim, MİTTO Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu tarafından verildi.

Eğitimlere Kalite Koordinatörlüğü, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAPKO), Akademik Gelişim Birimi, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi'nde görev yapan tüm idari personel ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi, UZEM ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda görev yapan idari personel katılım sağladı.

Eğitim programı için linke tıklayınız.

Bu sayfa Kalite Koordinatörlüğü tarafından en son 07.08.2018 12:42:16 tarihinde güncellenmiştir.